Valvottavatiedote 21.9.2023 – 51/2023

Rahanpesun estämistä ja pakotteita koskeva seminaari 15.11.2023

Finanssivalvonta järjestää Rahanpesun estämistä ja pakotteita koskevan seminaarin 15.11.2023 klo 9–12. Tilaisuudessa esitetään Finanssivalvonnan rahanpesun estämisen tarkastushavaintoja ja kerrotaan rahanpesun estämisen valvontasuunnitelmista vuodelle 2024. Lisäksi esitellään mm. Finanssivalvonnan määräyksiä ja ohjeita (MOK 2/2023) rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä, loppuvuonna julkaistavia pakotteita koskevia määräyksiä ja ohjeita sekä kerrotaan muista ajankohtaisista rahanpesun estämiseen ja pakotteisiin liittyvistä aiheista.

Tarkempi agenda toimitetaan lähempänä tilaisuutta.

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki valvottavaryhmät ja siihen voivat osallistua myös viranomaiset ja relevanttien edunvalvontatahojen edustajat.

Tilaisuus järjestetään hybridinä. Osallistua voi joko Suomen Pankin auditoriossa osoitteessa Rauhankatu 19 tai virtuaalisesti. Koska tilaa on rajoitetusti, paikan päälle voi tulla enintään kaksi osallistujaa/organisaatio. Vahvistamme erikseen osallistumisoikeuden tilaisuuteen siten, että mahdollisimman monen valvottavan edustajalle turvataan osallistumisoikeus.

Tilaisuuteen osallistuvat voivat lähettää ennakkoon kysymyksiä tilaisuudessa käsiteltäväksi. Kysymykset liitetään ilmoittautumislomakkeeseen.

Ilmoittautumiset viimeistään 6.11.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa

Toimistopäällikkö Pekka Vasara, pekka.vasara@finanssivalvonta.fi