Verkkouutinen 28.5.2021 – 10/2021

Finanssivalvonnan johtokunnan varajäsen vaihtuu

Eduskunnan pankkivaltuusto on 28.5.2021 nimittänyt Minna Lehmuskeron Finanssivalvonnan johtokunnan varajäseneksi 28.5.2021 alkaen johtokunnan 1.1.2021 alkaneen kolmen vuoden toimikauden loppuun.

Minna Lehmuskero työskentelee ylimatemaatikkona sosiaali- ja terveysministeriön sosiaaliturva- ja vakuutusosastolla. Hän seuraa varajäsenen tehtävässä Hannu Ijästä.

Finanssivalvonnan johtokunnan puheenjohtajana toimii Suomen Pankin johtokunnan varapuheenjohtaja Marja Nykänen ja varapuheenjohtajana alivaltiosihteeri Leena Mörttinen valtiovarainministeriöstä. Muut jäsenet ovat osastopäällikkö, ylijohtaja Heli Backman sosiaali- ja terveysministeriöstä, filosofian kandidaatti, vakuutusmatemaatikko (SHV) Lasse Heiniö, kauppatieteiden maisteri Leena Kallasvuo ja taloustieteen työelämäprofessori Vesa Vihriälä Helsingin yliopistosta. Marja Nykäsen varajäsenenä toimii osastopäällikkö Katja Taipalus, Leena Mörttisen varajäsenenä lainsäädäntöneuvos Janne Häyrynen ja Heli Backmanin varajäsenenä ylimatemaatikko Minna Lehmuskero.